OVER WHATMATTERS

WHATMATTERS? 

WHATMATTERS is een online magazine gericht op mannen en alles wat hen boeit. Niet op een ranzige, of ‘platte’ manier maar wel met stijl en humor. Een magazine voor levensgenieters met de nodige zelfspot, humor en een rebels kantje.

Content op maat van de moderne man die op de hoogte wil blijven van de laatste trends, hippe hotspots en vrouwelijk schoon. Lezers die de nieuwste gadgets willen, warm worden van fashion en van leuke verhalen.

In februari 2016 besloten Kevin Stickens & Jens Aerts te starten met WHATMATTERS en al snel liep de hobby uit de hand. Tot op de dag van vandaag is WHATMATTERS zowat het enige platform in België dat zich specifiek richt op de man. Onderwerpen gebracht met gevoel voor humor, leuke samenwerkingen, toe interviews, actueel en als het kan met een kantje, dat typeert de stijl.

WHATMATTERS pretendeert zeker niet diepgravende journalistieke content te brengen, maar we sluiten het niet uit. Af en toe een primeur moet kunnen. Omdat de maatschappij al zuur genoeg is brengen we bij WHATMATTERS snackable content, met een positieve insteek. Wat uiteraard niet wil zeggen dat we geen mening hebben. Die brengen we kort, krachtig en met humor, zoals het hoort op een online medium. Onderwerpen die mannen boeien, daar draait het om.

DE TOEKOMST?

WHATMATTERS wil meer zijn dan een online magazine. Onder de WHATMATTERS koepel willen we nog een heleboel leuke en nieuwe dingen doen. Uitgroeien tot een lifestyle merk, dat is de doelstelling. Een eigen kledinglijn, events en andere line extensions, alles is mogelijk. Een lange termijn strategie en partnerships moeten ons daarbij helpen.

ADVERTEREN?

Uiteraard kan u op Whatmatters adverteren. Let wel, de advertentie/product/dienst of merk moet in ons concept passen. 

Ons bereik en onze cijfers blijven groeien, wees er dus snel bij en surf mee op de golf. Als influencers hebben we onze rol te spelen en we gaan prat op onze content. We streven naar een mooie mix aan onderwerpen die onze lezers boeien.

Doelgericht adverteren, communiceren en activeren is zeker mogelijk via Whatmatters.be.

Contacteer ons op [email protected] en we antwoorden binnen de 48 uur.

Zin om een artikel op te sturen? Dat kan, maar we garanderen niet dat we er iets over brengen.

Tot binnenkort!

Hosting door Fraai