Best Dressed Woman Award

[rev_slider alias=”womandressed”]

BEST DRESSED WOMAN AWARD
2019

Deze dames missen geen enkele modetrend, zien er steeds uit om door een ringetje halen en delen dat met de hele wereld. Trendsetters op het gebied van kleding en lifestyle. Maak je keuze en beloon de Best Dressed Woman 2019!

GENOMINEERDEN 2019

Paulien Riemis

paulienriemis @ Instagram

Naast haar bekende blog Polienne kennen we de Antwerpse van haar Instagram. Hier maakt ze de mooiste plaatjes om de prachtigste outfits te laten zien! Attitude en stijl in één influencer.

Julie Vanlommel

bibleoffashionjulie @ Instagram

Julie Vanlommel is van alle stijlen thuis. Haar kleding valt altijd nauwsluitend goed bij haar lichaam die zich beter kan laten kenmerken als een ware tempel

Silke De Backer

silkeblogs @ Instagram

Jong, fris en fruitig? Silke timmert stevig aan de weg en dat doet ze bij voorkeur in fraaie outfits. Ongetwijfeld één van de fashionista’s van de komende jaren.

jillgregre

Jill De Greef @ Instagram

Pinkambition, Shopping Queens, you name it, she nailed it. Antwerpse bravoure in piekfijne outfits. Love her or hate her, maar stijlvol komt Jill altijd voor de dag.

Elke Sockeel

elkesockeel @ Instagram

Elke Sockeel of GOLDILOKS is een fenomeen. De blondine combineert fun, sexy en stijvol. Samen met haar koffer vol prachtige kleding weet deze dame zich altijd goed in de spotlight te zetten! Logisch dat ze een trouwe schare volgers heeft.

Claire Marnette

milkywaysblueyes @ Instagram

Claire Marnette is niet schuw van een nieuwe outfit! Op de meest exotische locaties maakt Claire het plaatje helemaal af met haar prachtige kledingkeuzes.

[yop_poll id=2]

GESPONSORD DOOR

Luxury For Men is jouw online inspiratieplatform voor exclusieve producten en mannencadeaus voor levensgenieters die houden van slimme en betaalbare luxe. Van exclusieve dranken, armbanden, fashion items en verzorgingsproducten tot unieke work essentials en lifestyle gadgets. Het perfecte mannencadeau vind je op LuxuryForMen.com, ook voor jezelf!

Hosting door Fraai