Best Dressed Man Award

[rev_slider alias=”bestdressed”]

BEST DRESSED MAN AWARD
2019

Smaak- en stijlvol? Deze heren zijn het stuk voor stuk. Good looking guys die in het oog springen met hun uitgesproken stijl en charisma. Heren die weten hoe ze zich moeten kleden en daar ook graag mee uitpakken. Maak je keuze en beloon de Best Dressed Man van 2019!

GENOMINEERDEN 2019

Matthias Geerts

https://www.instagram.com/matthiasgeerts/?hl=nl

Een legende in de wereld van influencers. Met zijn blog MattGstyle scheert Matthias al jaren hoge toppen. Een lijstje van best geklede mannen in België is simpelweg niet compleet zonder Matthias Geerts.

Yannick Spmers

https://www.instagram.com/somers_yannick/?hl=nl

Mag het wat ruwer, mat minder gepolijst? Yannick Somers komt er mee weg. Een lichaam als een tempel die elke stijl aankan.

Kevin De Clercq

https://www.instagram.com/kevin_dc96/?hl=nl

Gewoon en Kevin De Clercq in één zin, onmogelijk! Met zijn uitgesproken stijl loopt Kevin keer op keer in de kijker. Voer voor de meer uitgesproken fashion lover.

Jonathan Zegbe

https://www.instagram.com/jonthegold/

Jon The Gold is niet enkel een spraakmakende influencer. Deze goed geklede jongeman runt ook een eigen magazine. Een trendsetter die gedurfd, maar altijd stijvol uit de hoek komt.

Rezzouk Ouassim

https://www.instagram.com/wass_rzk/

Antwerpen mag dan een modehoofdstad zijn, Rezzouk bewijst dat ook in Brussel goed geklede mannen rondlopen. De streetwear stijl van Rezzouk spreekt aan.

Ascari Mertens

https://www.instagram.com/homme.sauvage/

Onder de naam Homme Sauvage toont Ascari wekelijks heel wat stijlen aan te kunnen. Keer op keer komt hij stijlvol voor de dag en dat is niet onopgemerkt gebleven.

[yop_poll id=1]

GESPONSORD DOOR

Luxury For Men is jouw online inspiratieplatform voor exclusieve producten en mannencadeaus voor levensgenieters die houden van slimme en betaalbare luxe. Van exclusieve dranken, armbanden, fashion items en verzorgingsproducten tot unieke work essentials en lifestyle gadgets. Het perfecte mannencadeau vind je op LuxuryForMen.com, ook voor jezelf!

Hosting door Fraai