Girlboss Award

[rev_slider alias=”girlboss”]

GIRLBOSS AWARD 2019

Jong, vol pit en ondernemend, deze jongedames hebben het allemaal. Vastbesloten timmeren ze aan hun zakelijk succes, zonder hun vrouwelijke touch te verliezen. Vrouwen met ballen en brains, die mannen mijlenver achter zich laten. 

GENOMINEERDEN 2019

Stéphanie Ouachan

striktly_stephanie @ Instagram

Een groeiend it-bedrijf uit de grond stampen en aansturen als vrouw? Niet evident, maar Stéphanie speelt het stijlvol en met glans klaar. Beauty & brains in één persoon.

Jessica De Block

jessicadeblock @ Instagram

Telefoonhoesjes zie je overal, maar die van Jessica De Block springen er zeker en vast uit. Met Antwerp Avenue draait zal een tijdje met succes mee in deze concurrentiële business.

Eline De Munck

elinedemunck @ Instagram

Wie Eline De Munck zegt, zegt Odette Lunettes. De brillenmerk ligt wereldwijd in de winkels.

Camille Liebaert

camilloliebaert @ Instagram

De premium sportswear & athleisure, dat is waar Rectoverso voor staat. De sterke vrouw achter dit gloednieuwe premium label? Camille Liebaert!

Elisa Mol

molelisa @ Instagram

Met Fiamme Footwear brengt Elisa Mol een eigen collectie schoenen op de markt. Over gans Europa lopen vrouwen ondertussen op deze puike exemplaren.

Crystal Die

crystaldie @ Instagram

De drijvende kracht achter het online vrouwenmagazine girlcrush is één brok energie en power. Eén brok ambitie!

[yop_poll id=4]

GESPONSORD DOOR

Luxury For Men is jouw online inspiratieplatform voor exclusieve producten en mannencadeaus voor levensgenieters die houden van slimme en betaalbare luxe. Van exclusieve dranken, armbanden, fashion items en verzorgingsproducten tot unieke work essentials en lifestyle gadgets. Het perfecte mannencadeau vind je op LuxuryForMen.com, ook voor jezelf!

Hosting door Fraai