WIN WIN WIN: Fast & Furious Hobbs & Shaw (Blu-Ray)

Fasten your seatbelts…

Neen, we nemen vandaag niet het vliegtuig, wel nestelen we ons voor televisie voor een spannende komische actiefilm uit 2019. We hebben het over Fast & Furious: Hobbs & Shaw, geregisseerd door David Leitch en de negende film en een spin-off van The Fast and the Furious-franchise, met in de hoofdrol Dwayne Johnson en Jason Statham als Luke Hobbs en Deckard Shaw.

Fast & Furious- hoofdrolspeler en producer Vin Diesel zei in 2015 al dat spin-offs in productie waren. Het was wel tot eind 2017 wachten tot Hobbs & Shawwas officieel bekendgemaakt werd.

De opnames liepen van september 2018 tot januari 2019 en vonden voornamelijk plaats in Londen en Glasgow. Universal Pictures bracht op 2 augustus later dat jaar de film uit in de Verenigde Staten. Een week later was ook België aan de beurt.

Voor zij die deze film gemist hebben, of voor zij gewoon grote fan zijn en een Blu-Ray-speler ter beschikking hebben, is er goed nieuws. Wij mogen 5 exemplaren weggeven. Hoe? Door simpelweg jouw antwoord op de vraag ‘Wie speelt de rol van Deckard Shaw’ te sturen naar [email protected]

Succes!

You May Also Like

Waarom Netflixen als je Matroesjka’s hebt!

Onze favoriete serie is terug! We hebben er goed nieuws voor fans van ‘Matroesjka’s’. ...

“Undercover 2” én “kraantjeswater”. Tom Waes onthult alles!

Wat een held! Seizoen één op één van de serie Undercover is afgelopen en ...

Netflix komt met documentaire grootste basketballegende ooit!

#MJ23 Hoeven we je de grootse basketballer aller tijden nog voor te stellen? Hoewel ...

Hosting door Fraai