Sweeter dan Bianca Richards wordt het niet

Van dit zoetje willen we wel proeven…

Gelukkig hebben we geen problemen met onze suiker. Al is dit wel iets wat deze knapperd niet zo snel zal zeggen want ze lijdt aan diabetes type 2. In tegenstelling tot type 1-diabetes, wat niet voorkomen kan worden, hangt het ontstaan van type 2-diabetes vaak samen met iemands levensstijl zoals bijvoorbeeld ongezonde voeding, overgewicht en te weinig beweging. Tachtig procent van de patiënten is ook te zwaar.

Nu, als we de zeemzoete Bianca even ontleden aan de hand van haar foto’s, lijkt ze ons niet echt te zwaar te staan, integendeel. Of ze misschien iets te weinig beweging heeft dan? Gezien haar strakke lijnen lijkt ons ook dit wat bizar, tenzij ze over heel goede genen beschikt.

Zelf laat ze weten sinds haar zeventiende gediagnosticeerd te zijn en sindsdien geen enkel dessertje meer aangeraakt te hebben. Maar het is niet dat zij geen dessertje meer aanraakt, dat wij van dit toetje niet mogen proeven, wel?

You May Also Like

Pia moet zowat mooiste advocate ter wereld zijn

Er zijn zo van die momenten dat je de ene misdaad na andere zou ...

Liberty is een prachtig beeldje

Over beeldje gesproken… Als we aan een beeld en Liberty denken, denken we gelijk ...

Eindelijk! Alle Victoria’s Secret Angels naakt vastgelegd in één sensueel fotoboek

Wij hebben ons kerstcadeautje voor onder de boom al besteld! Al zullen we snel ...

Hosting door Fraai