Hoe zou het zijn met Pamela Reif?

Meer dan goed…

Wie ons al langer volgt, weet dat we ooit met de knappe Duitse influencer Pamela Reif een kort onderonsje hadden. De voormalige WAG (ze heeft gedate met profvoetballers als Karius en Bauer) heeft sinds ons gesprek haar volgersaantal verdubbeld van 3,3 naar 6,6 miljoen. Of dit aan ons gesprek lag? We mogen veel pretenderen, maar dit hoogstwaarschijnlijk niet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pamela Reif (@pamela_rf)

De knapperd, die een eigen lijn had bij Hunkemöller, doet het ook goed als gezicht voor sportmerken. Zo kan ze ook op de nodige Duitse Marken van Puma rekenen. Logisch want zowel in lingerie als in sportkledij blijft ze gekend om haar geweldige stijlgevoel, haar gespierde, maar toch sexy lichaam en een levensstijl om jaloers op te worden.

Oh ja, ze is (al even) terug single! Misschien moeten we ze nog eens app’en?

You May Also Like

Sexy Annelies Törös op bed is beste slaapmutsje dat je kan vinden

Wat een knapperd toch… Honderden, wat zeggen we, duizenden zouden er maar al te ...

Humor met een bipolaire twist: wij spraken met Caroline!

Vrouwen met humor ze bestaan. Hoe we er op gebotst zijn? Joost mag het ...

Goeieavond…Sarah Stephens is ons slaapmutsje op een maandagavond

En dinsdag en woensdag en donderdag en… Maak er maar gerust de hele week ...

Hosting door Fraai