Harley-Davidson lanceert stoere e-bike

Een Harley-Trapson…

Wie Harley-Davidson zegt, denkt spontaan aan stoere luide motors, lederen jekkers en vooral nog stoerdere bebaarde kerels waarmee je niet direct in de clinch wilt gaan. Maar er is meer. Nu afgelopen jaar de e-bike fietsenindustrie een recordomzet draaide van zo’n 15 miljard dollar, dit alleen nog maar exponentieel zal stijgen en we e-bikes niet meer zullen kunnen denken in het straatbeeld, kunnen de stoere Amerikanen bij Harley niet achterblijven en laten ook zijn anno 2021 een gruwelijke versie op de mensheid los.

 

Veel kunnen we helaas nog niet vertellen over de ‘Serial 1’. We weten dus niet welke batterij er onderhuids in de kader is ingewerkt, tot welke snelheid er assistentie zal gegeven worden en misschien het aller belangrijkste, hoeveel dit pareltje zal kosten. Maar aangezien het een Harley-Davidson is, zal het geen goedkoop speeltje zijn.

Of je er ook je conditie mee zal kunnen onderhouden met wielerclub ‘De Dorstige Trappers’? Dat lijkt ons iets minder vanzelfsprekend.

 

You May Also Like

Geen alcohol, puur fruit

Wijn uit de tuin? Alvast niet uit de mijne. Eén ik heb geen tuin ...

Hoera voor Henry

Dat strikjes booming business zijn, dat heeft Whatmatters met eerdere artikels al duidelijk gemaakt. ...

Nieuwe BMW M5 zet wereldrecord driften op 8 uur!

De jongens in München hebben hun beste speelgoed nog eens bovengehaald. Hoewel er tijdens ...

Hosting door Fraai