Eindelijk, een versie Monopoly voor echte losers

Wie is een echte loser of een slechte verliezer?

De eindejaarsperiode is ingezet en dat betekent ook dat de (nieuwe) gezelschapsspelen je rond de oren vliegen. En hoewel er mogelijks niet al te grote kerstfeestjes gegeven kunnen worden dit jaar door één of ander verdomd virus, kan je het ook binnen het gezin gezellig houden en gezelschapsspelletjes spelen.

Hoewel gezellig? Soms eindigen die spelletjes sowieso in een familieruzie die nooit meer bij leggen is. Maar er is hoop. Na de ‘valsspelers-editie’ van vorig jaar komt Monopoly nu met de ‘slechte-verliezers-editie’. Doel? Je raadt het al, verliezen!

Dus iemand die geen huurgeld laat liggen of hotels bouwt tegen de sterren op innen zal moeten opletten. In deze editie word je net stinkend rijk van huur betalen, failliet gaan en naar de gevangenis te gaan. In deze variant zijn alle dingen die normaal vervelend zijn, nu juist goed. Het doel is om verliezersmunten te verzamelen. Dit doe je door op nutteloze vakjes op het bord te belanden zoals bijvoorbeeld ‘belasting betalen’ of ‘Ga naar de gevangenis’. Die verliezersmunten kunnen dan omgeruild worden in de Mr. Monopoly pion. Met deze pion kan je dan geld incasseren op plaatsen waar je normaal moet betalen. Lekker toch?

Kopen? Doe je HIER voor de losersprijs van 23,99 euro.

You May Also Like

Met de Volterman Smart Wallet betrap je dieven! (en nog heel wat meer)

Alles is slim tegenwoordig, zelfs je portefeuille. Wil je het neusje van de zalm ...

Pingpongen op het werk in stijl!

Aangezien wij ons dagelijks op de redactie, die we omwille van allebei nog een ...

Nooit meer een gebroken scherm dankzij deze smartphone-Airbag!

Bestond dit maar eerder… Het is alsof onze handen constant ingezeept zijn. De keren ...

Hosting door Fraai