Clelia, een pareltje van onder de taalgrens…

Ons Frans bijspijkeren…

Vlaanderen boven? Wallonië? Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Clelia 👼🏼 (@cleliaus)

En vandaag duiken we onder de taalgrens. We poetsen ons Français avec des cheveux wat op en rijden richting Doornik, si on peut croire l’Instagram. En bij het zien van zoveel mooie foto’s, allons-nous délicieux sortir de la boule. Compris?

Non? Hoe zong Raymond Van Het Groenewoud het? Juist! Je veux de l’amour!

You May Also Like

Celeste Desjardins leidt ons niet om de tuin…

Met haar willen we wel eens de bloemetjes buitenzetten… En laten we eerlijk zijn…naast ...

Noa Neal, Stoere knappe meid vol sexappeal!

Er viel een klein bommetje in showbizzland gisteren…alle op sensatie beluste media brachten het ...

Steffi Ruby is ons pikant vluggertje van de dag! (Interview)

Steffi, Rubia of gewoon Stefanie…Rubia’s World moet je volgen!  Mensen die ons al wat ...

Hosting door Fraai