Zo geef je haar de perfecte massage

Theelichtjes en walvisgeluiden zijn optioneel

Als er iets is waar je een vrouw ontzettend gelukkig mee kan maken, dan is het vast een zeker een lange, ontspannende massage. Maar hoe begin je eraan? Susan Findlay, directeur van de North London School of Sports Massage, leidt ons in vier stappen in de wondere wereld der massages.

1. Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg ervoor dat je lief comfortabel en op haar gemak op haar buik ligt op een goede handdoek, matras of massagetafel in een verwarmde ruimte. Dim de lichten en geniet een paar seconden van het uitzicht om dan wat olie in je handen te nemen. Wrijf dan deze even warm (sommige oliën kan je ook opwarmen). Niemand houdt van koude vloeistoffen, weet je wel?

2. Smooth

Als opwarmertje start je bij de schouders en beweeg richting de spieren aan de onderkant van haar nek. Van daaruit ga je aan de slag met haar arm. Kneed met je duim en wijsvinger de huid zachtjes. Knijp zeker niet te hard en ga voorzichtig te werk. Hoe minder ze beweegt, hoe beter je bezig bent want dat toont aan dat ze volkomen relaxed is.

3. Keep going 

Na de armen ga je terug naar de nek en neem je er gelijk ook de rug bij door je handen over haar rug richting haar onderrug te glijden. Dit doe je door met de klok mee zachte, ronde bewegingen te maken. Ook hier kneed je maar niet met je twee vingers, wel met je volledige handen.

4. Happy ending

De sessie eindigt voor jou met de onderrug en deze ook met de handpalmen te masseren. Ondertussen ben je dan toch al zo’n 45 minuten in de weer. Is ze volledig ontspannen en wil ze toch nog meer, zoveelste beter en dan kan je gerust verdergaan met haar voeten, benen en billen,…

Maar besef dat, hoe opgewonden jij ondertussen misschien wel bent, het haar momentje was en dat zij de verdere lead van de avond neemt.

Bron: Mens Health
Pics: Pexels

You May Also Like

Deze krasposter is het ultieme Valentijnscadeau voor smoorverliefde stelletjes

Slaapkamerplezier verzekerd!  Er gaat geen week voorbij of we hebben bij ons bezoek aan ...

66°30: enkel en alleen voor mannen

Vrouwen ja, die worden met bossen verwend, maar mannen? Een heel stuk minder, neem ...

Loop jij wel eens vloekend naakt rond? Dan ben jij intelligent!

Godverdomsemiljaardepotvolkoffieshit…ontkennen heeft geen zin, wij vloeken op onze redactie meer dan ons lief is. ...

Hosting door Fraai