Whatmatters Tip: Varend dineren op sterrenniveau in Antwerpen

Met dank aan Dennis Broeckx (L’épicerie du Cirque) en Viki Geunes (Zilte **)

Zin in een heerlijk 4-gangen diner aan boord van het luxueuze Yacht Grace Kelly? Haast je dan tussen 27 oktober en 31 oktober naar het Verbindingsdok, aan het MAS in Antwerpen, om tijdens een vaartocht van 2,5 uur door de Antwerpse haven te genieten van een amuse met bubbels, 4-gangen diner, aangepaste wijnen en waters.

Op 27 oktober en 28 oktober neemt Dennis Broeckx van L’épicerie du Cirque je mee voor zo’n 210 euro per persoon op culinaire vaarreis en van 29 oktober tem 31 oktober is het tweesterren-chef Viki Geunes die je voor 285 euro graag al varend culinair verwend op de Schelde met een glamoureus stijlicoon.

Want een een glamoureus stijlicoon is Grace Kelly wel. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit schip een imposante verschijning aan elke kade. Het luxe partyschip beschikt over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Voor wie na de bubbels liever niet meer naar huis bolt, is er ook nog optioneel een bij te boeken overnachting in het charmante boutique hotel U Eat&Sleep, een concept van Hans Otten (gelegen aan het Willemdok op wandelafstand van onze vertrekplaats en met zicht op het MAS). Op vertoon van je ticket krijg je zelfs 10% korting op de kamerprijs!

Het diner boeken doe je HIER en je kamer boeken kan rechtstreeks via HIER.

Foto’s: JADA Events

 

You May Also Like

Koffie & wereldvrede

Als culinaire smulpapen kunnen we er bij Whatmatters vaak niet vroeg genoeg aan beginnen: ...

Belmouth: de eerste Belgische vermouth

In Amerika mag orange dan the new black zijn, hier wordt vermouth al langer ...

4 geweldige mansions om van te dromen

Elke man droomt wel van een mancave, een eigen domein waar hij zich alleen ...

Hosting door Fraai