BELL & ROSS presenteert: BR 05 Blue Gold

When you’re going for Gold

De BR05, de nieuwste toevoeging aan de collectie, is nu ook verkrijgbaar in het goud. Dit uurwerk combineert elegantie en verfijning in een geïntegreerd ontwerp.

De BR 05 BLUE GOLD is de belichaming van functionalisme en minimalisme. Haar gesatineerde en gepolijste 18k roségouden kast staat in subtiel contrast met haar marineblauwe sunray wijzerplaat. Om een optimale leesbaarheid te garanderen, zijn de roségouden vergulde appliqué cijfers en indexen gevuld met Super-LumiNova® alsook de geskeletteerde uur- en minuutaanwijzers die bestaan uit 18k verguld roségoud.

De 18k roségouden saffieren achterkant toont op een heel stijlvolle manier het BR-CAL.321 mechanisme met 360° oscillerend gewicht. De intense blauwe wijzerplaat geeft de gouden toon nog een extra boost en zorgt voor de elegantie en de verfijning van dit tijdloos sportief uurwerk.

Door de architecturale constructie, die bestaat uit hoeken en oppervlakken, past de BR 05 BLUE GOLD – die 40 mm breed is – perfect rond de pols van de drager. Dankzij de hyperflexibele armband, die gemakkelijk mee beweegt, blijft de hoek van het horloge perfect in harmonie met de natuurlijke contour van de pols.

Dit krachtige juweel, dat uitgerust is met een ergonomische gesatineerde 18k roségouden band, ontworpen volgens de regels van het merk, kan ook gedragen worden met een geribbelde blauwe rubberen band met gesatineerde en gepolijste 18k roségouden vouwsluiting.

De BR 05 is reeds een iconisch horloge dankzij haar  vierkante vorm, ronde wijzerplaat die instaat voor  optimale leesbaarheid, de brede afmetingen en de efficiëntie van het functioneel design. De BR 05 BLUE GOLD werd speciaal ontworpen voor de stad, is modern en comfortabel en is de perfecte bondgenoot voor stedelijke ontdekkingsreizigers. Dit uurwerk gaat de dialoog aan tussen kleur en materiaal, wat het een tijdloos en uniek stuk maakt.

You May Also Like

Girl Next Door: Nona Bollaert

We doorkruisen bij Whatmatters maar al te graag het ganse land om op zoek ...

Frangipani, het ideale 'goed weer' hemd

Met een naam als Frangipani kun je niet floppen of rommel op de markt ...

De iMac Pro kost je een kleine auto

Heb je geld teveel en ben je nog op zoek naar een ultiem kerstcadeau ...

Hosting door Fraai