Met deze Cherokee willen wij wel een ritje maken

Neen, dit is geen Jeep

De Cherokee is een SUV van onze vrienden van Jeep. Sinds de start van de productie in 1993 zijn er van de Cherokee al vier generaties op de markt gekomen. We hebben er al een paar mogen uittesten maar tot de dag van vandaag ontbrak er toch wel eentje, eentje met bouwjaar 1994.

Want, wat denk je van deze Cherokee Star Luker? Deze in Hawaï geboren brunette woont al ettelijke jaren in New York. Met haar 1m77, 60 kilo droog aan de haak en naar eigen zeggen ‘niet-aan-gesleuteld’ figuur kunnen we stellen dat Moeder Natuur op 6 januari 1994, niet toevallig Driekoningen, een schoonheidskoningin op de wereld heeft gezet.

Dan rest er ons maar één vraag…waar zijn de sleutels?

You May Also Like

Valentijn cadeautip: Rihanna-lingerie

Nog inspiratie nodig?  Commercieel gedoe of niet, de dag wij zonder een cadeautje komen ...

Knap, authentiek en vooral heel sympathiek…Elke Clijsters

Elke Clijsters…we herinneren ons nog een vol sportpaleis waarin ze samen met haar zus ...

Emily Ratajkowski gaat met de hond wandelen!

Nu had onderstaande redacteur vroeger ook wel een hondje – een witte Malthezer – ...

Hosting door Fraai