Linda Morselli houdt van snelle mannen

De WAG van Fernando Alonso

Fernando Alonso keert na twee jaar afwezigheid volgend jaar weer terug in de F1. Dat betekent ook dat we Linda Morselli, sinds vier jaar het lief van Fernando, opnieuw in de paddock tegen het ravissante lijf zullen lopen. De 31-jarige Italiaanse ravissante sportieve jongedame werkt als model, influencer en staat ook gekend als TV-persoonlijkheid.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Linda Morselli (@lalindaa) op

We kwamen haar voor het eerst op het spoor toen ze als co-piloot van Fernando een paar snelle rondjes mocht meerijden op het circuit van Monza. Daar waar menig vrouwen van begin tot eind hun stembanden naar de knoppen zouden gillen, bleef ze stoïcijns kalm en leek het alsof ze nog aan het nadenken was in welke kleur ze tijdens het ritje haar nagels nog ging lakken.

Ze is dus meer gewend dan een rondje Monza. Niet onlogisch als je weet dat haar vorig vriendje niemand minder was dan Valentino Rossi, misschien wel de snelste man op twee wielen van afgelopen twintig jaar.

 

You May Also Like

Ann Vantomme…een knappe vrouw met een hart voor voetbal!

Het was afgelopen zomer even schrikken toen we met onze redactie neerstreken in een ...

Antropologe Stephanie Blommensteijn haar gedragsanalyse!

Wat doen een mens in godsnaam in Utrecht. Euuhhh, even meegeven, Utrecht is één ...

Marina, het zusje van Yolanthe Cabau heeft dezelfde genen

Of zoals ze zeggen ‘goed voorzien van oren en poten’… Dat onze Noorderburen wel ...

Hosting door Fraai