In dit Grieks hotel komen de Malediven erg kortbij

Neen, er is niks mis met onze aardrijkskunde…

Een dikke 6.000 kilometer uit elkaar, dat lijkt ons een ruwe toch betrouwbare schatting als we Kreta en de Malediven onder de loep nemen. Een dikke 6.000, euro’s dan, lijkt ons ook het verschil als het gaat om een vakantie voor een dikke week voor twee personen te boeken. Maar wat als we zeggen dat er een Grieks hotel bestaat dat het Malediven-gevoel tot in Kreta brengt? Ok, het is misschien niet helemaal hetzelfde maar om een kleine vergelijking te maken, ook wij zouden liever in een Audi RS6 rijden dan in een BMW 420 Gran Coupé, maar het gaat erom wat je kan betalen, niet?

Het was een oude voetbalmakker die ons dit adresje gegeven heeft daar hij de eigenaars van dit heerlijke, mooie en luxueuze hotel erg goed kent en die weet dat wij volgend jaar, met de wedding bells in het verschiet, nog uitkijken naar potentiële huwelijksreis-adresjes. Wie weet wordt het dus Kreta en meer bepaald Stella Island Luxury Resort.

Het resort, adult only en direct gelegen aan de kust, heeft een eigen privé-strand en een buitenzwembad in lagunestijl. Uiteraard kan ook een uitgebreide spa niet ontbreken. En Spa, is niet het standaard water dat er gedronken wordt. Maar liefst twee bars zorgen voor de nodige, al dan niet alcoholische, verfrissing op een knalhete dag. Tussendoor is er natuurlijk ook een buffet of à la carte restaurant om het noodzakelijke ‘fondke’ te leggen.

Je kan kiezen uit 225 verschillende kamers voorzien van alle luxe (flatscreen-tv, airco, Wifi,…) met exotische namen als Island Villa Private Pool, Over Water Bungalows, Luxury Double Swim Up, Luxury Double Pool View,… .

Ook benieuwd? Of zin in een last minute tripje? Boeken kan je doen HIER.

 

You May Also Like

Zo gedraag je je op het kerstfeestje van het werk…

Het is weer die tijd van het jaar, althans als je een loonslaaf bent: ...

Racefans opgelet! Uit deze F1-band komt 100W muziek

Liefhebbers van F1 en het betere geluid opgelet! F1 en aerodynamica gaan hand in ...

Brussels Cocktail Week

Als rasechte Antwerpenaar mag ik dan verdwalen in Brussel, voor de Brussels Cocktail Week ...

Hosting door Fraai