In 2023 vliegen we naar ons werk met de (Toyota) SkyDrive SD-03

Gedaan met lummelen op de E313! 

Oh wat kunnen we niet wachten om thuis verticaal op te stijgen en met hoge snelheid over de file te zweven op weg naar het werk. En als het van Toyota afhangt, kan dit al in 2023. De Japanse autoconstructeur is dan ook één van de grote geldschieters achter het Japanse bedrijf SkyDrive, die met de SD-03 een geslaagde testvlucht met een VTOL hebben uitgevoerd.

Een VT-wat? Een VTOL oftewel een toestel voor Vertical Take-Off and landing. In dit geval een auto die verticaal kan opstijgen en landen. Met dit concept hoopt Toyota een markt te openen in stedelijke gebieden waar Koning File heerst.

De testvlucht duurde vier minuten en verliep vlekkeloos. In tegenstelling tot dit model is het wel de bedoeling tegen 2023 met een tweezitter op de markt te komen. Beelden van die eerste vlucht vind je hieronder.

You May Also Like

De Duitsers zijn nu al Wereldkampioen

Tenminste, als het op stijl aankomt… Voetbal en mode, het is zelden een geslaagd ...

SMEG 'Swarovski Gold' is de eyecatcher in jouw keuken of woonkamer

SMEG, wij zijn al jaren fan. Ondergetekende heeft zelf een blinkend zwarte SMEG-koelkast gewoon in ...

Harley Davidson van The Terminator staat nu te koop!

‘I’ll be back!’ Welke man droomt er niet van een dikke Harley onder de ...

Hosting door Fraai