Geraldine Kemper schittert in campagne voor Van Gils

De Volendamse kan het nog steeds…

Nadat Geraldine met een pikante shoot voor Linda, een Nederlands vrouwenblad, samen met Kim Feenstra de Lage Landen op hun grondvesten deed daveren, bleef het onder de Moerdijk redelijk stil rond de knappe blondine. Maar ze is terug, en hoe! Met dank aan Van Gils.

Van Gils, al ruim zeventig jaar het iconische modemerk voor de stijlbewuste (Nederlandse) man  heeft een nieuw parfum en dat mag gelanceerd worden met een heerlijke video en ietwat pikante shoot. En wie parfum zegt, zegt verleiding en wie verleiding zegt, denkt ongetwijfeld aan één of andere (onbereikbare) droomvrouw. Niet onlogisch dat de Nederlanders van Van Gils dan direct denken aan een knappe, spontane en sexy landgenote.

Geslaagd over de hele lijn…


Foto’s: Van Gils

You May Also Like

Waren we maar familie van Erika Van Tielen!

Wat ze ook allemaal over roodharigen mogen beweren, het raakt onze koude kleren niet. ...

Dit waren de heerlijkste babes tijdens het eerste weekend Tomorrowland

Een kleine bloemlezing! Afgelopen weekend vond in De Schorre in Boom het eerste van ...

Ravissante vlogster Famke Louise schittert in stomende shoot!

Kennen jullie deze knappe vlogster al? Voor zij die deze knapperd nog niet moesten ...

Hosting door Fraai