Campagne Agent Provocateur doet je watertanden

Nog een cadeautje nodig voor je vriendin?

Wie dacht dat de temperatuur tijdens deze heerlijke nazomer niet nog meer kon stijgen, heeft meer dan waarschijnlijk de nieuwe stijlvolle campagne van het toplingeriemerk Agent Provocateur nog niet gezien. Gelukkig zijn er rekels als ons die deze campagnes nauw in het oog houden en graag met jullie delen.

Uiteraard dient een campagne maar tot één ding, hun heerlijke merchandise doen verkopen. Dus, als je je lief, bijslaap, vrouw of minnares eens in een ander setje wilt zien, heb je nu de toelating om heel gedetailleerd de foto’s van deze vijf prachtige dames te bekijken.

Vijf dames die ook allemaal uit een andere wereld komen. Zo heb je  chef en food writer Gizzi Erskine, jazzrapper IAMDDB, motorinfluencer Dominika Grnova inclusief rode Ducati, gamer Jasmine Asia en filmmaker Breanna Box. Creative Director Sarah Shotton wilde de dames in hun natuurlijke habitat shooten én dit terwijl hun vrouwelijkheid moest geaccentueerd worden. En of dit gelukt is!

Benieuwd naar de andere setjes? Die vind en koop je HIER.

Foto’s: AW20 campaign – Agent Provocateur

You May Also Like

Vicky Vanhaeke, model met een missie

Bij Whatmatters etaleren we graag onze algemene kennis onder het motto ‘Met ons kan ...

Een leuke babbel met model Lotte Feyen

We voelen de jaloerse blikken priemen in onze rug. Je ziet en voelt ze ...

Hosting door Fraai