Vlaamse Pareltjes LV (55): Joyce Hermans

Vlaanderen boven!

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOYCE (@joyceehermans) op

Vandaag zetten we de knappe Joyce Hermans in de kijker. We kwamen ze op het spoor via onze vrienden van Ocean Couture. Het Belgisch swimwear-label waarmee wij al ettelijke toffe avonturen mee beleefden en met wie de knappe Joyce al geregeld heeft mee geshoot.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected]

You May Also Like

Het wordt warm dus wij hydrateren met ‘138 Water’

Het hoeft niet altijd bier te zijn… Het wordt een heet paasweekend en dat ...

Omdat we allemaal naakt geboren zijn!

Losjes in de broek, losjes in de bloes, iedereen doet maar. De tijd dat ...

Hosting door Fraai