Undercover 2: Dit zijn de eerste beelden!

Wij kunnen alvast niet meer wachten!

Fans van Tom Waes opgelet! Na een fantastisch eerste seizoen van de heerlijke serie Undercover, staat nu Undercover 2 voor de deur. Dat één van de beste Vlaams/Nederlandse series ooit ook nu in het najaar weer de hoofdvogel gaat afschieten op het scherm (één of Netflix) kunnen we dan ook nu al met zekerheid zeggen.

Om uw geheugen even op te frissen…in het eerste seizoen draaide alles om de grote xtc-producent Ferry die met hulp van undercovers Peter (gespeeld door Tom Waes) en Anouk gepakt werd. Ondanks het feit Ferry en zijn gezelschap achter de tralies werd gegooid, werd al snel duidelijk dat dit niet het einde van de reeks betekende.

In reeks twee proberen de twee undercovers wiens echte namen Bob en Kim zijn, hun leven opnieuw op te pakken maar nadat Kim een illegale wapenhandel ontdekt tussen Syrië en België worden de twee undercovers opnieuw herenigd. Uiteraard is er ook nog steeds Ferry, die vanuit de gevangenis zint op wraak. Sowieso twee spannende verhaallijnen in één reeks.

Stip 6 september maar aan in je agenda, dan komt de serie online op Netflix. En wie nog even wilt wachten, ook Eén zal deze reeks opnieuw uitzenden.

You May Also Like

Documentaire over Maradona laat zien waarom hij een God is

Vergeet Messi en Ronaldo…alleen Maradona is de echte baas op de groene mat Pluisje, ...

Een waanzinnig brute serie voor in jouw Mancave: The Deuce

Porno! Misdaad! Prostitutie! Gokken! Gigantische snorren! Twee James Franco’s! Mannen, vergeet Narco’s, Game of ...

Naar deze duistere creepy serie op Netflix kijkt iedereen uit!

Wie heeft er al gehoord van Maniac? Netflix-kenners die er nog niet over hebben ...

Hosting door Fraai