Te Koop: Michael Jordans Mercedes-Benz S600 Lorinser

Gezien in The Last Dance

Hebben jullie ook zo genieten van de Netflix-reeks ‘The Last Dance’ waarin ingezoomd werd op het leven van Michael Jordan en zijn teammaten van de Chicago Bulls? Wél, in die reeks is onder andere deze bolide van ’s werelds beste basketballer aller tijden, te zien. En deze wordt momenteel geveild en dus kan zo van u zijn.

De bolide uit 1996 is een Mercedes-Benz S600 Lorinser, die, hoe kan het ook naders, volledig is aangepast op de wensen van Michael Jordan, door de tuners van Lorinser. Nog voor elektrische (verwarmde) zetels, schuifdak en telefoonverbindingen een optie, laat staan standaard waren op wagens, had deze wagen al alles.

Onderhuids vinden we een 6.0 liter V12-motor van 389 pk. Mogelijks zijn hier ondertussen, met 252.000 kilometer op de teller, al wel wat paardjes verloren. Desalniettemin is en blijft deze klassieker een brute patserbak. En wie zou nu niet in een bolide van een icoon willen cruisen?

Voor je biedt, weet wel dat deze wagen steden als Antwerpen niet meer binnen mag. Iets met euronormen…weet je wel. Soit, de Mercedes-Benz S600 wordt geveild door Beverly Hills Car Club en bieden doe je HIER.

Foto’s: eBay

You May Also Like

Whatmatters Weekend Tip: Zoute Grand Prix 2018 in Knokke

Je weet ons te vinden dit weekend!  Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte ...

In de halfpipe met Seppe Smits

Bij Whatmatters houden we wel van wat avontuur (nee, schat, geen avontuurtjes, nvdr.). Soms ...

Met deze moto inclusief BBQ ben jij het mannetje

Beter wordt het niet… Ben je ooit benieuwd hoe je zonder al te veel ...

Hosting door Fraai