Te Koop: Ferrari 360 Modena limo

Zotter moet het niet worden! 

Wie herinnert zich de 360 Modena niet? De voorganger van de F430 was een kleine barchetta met een centraal achterin geplaatste motor die je kon afhalen in de Ferrari-dealer tussen 1999 en 2005. Ze (we beschouwen sportwagens altijd als één van onze ex-lieven) puurde zo’n goede 400 pk uit de 3,6-liter wat mede dankzij zijn erg lage gewicht van 1.290 kilo een erg snel karretje maakte.

Hetgeen nu te koop staat zal nét dat tikkeltje meer wegen. Na een zonneslag, we kunnen niets anders bedenken, zaagde een Australische tuner de auto doormidden om er een limo, met alle luxe die je van een limo mag verwachten, van te maken.

Na 65.000 kilometer op de teller is het tijd om het speeltje van de hand te doen en de huidige eigenaar wil er nog zo’n 240.000 euro voor. Wat denk je? Een Ferrari waar je met 10 man in kan cruisen en racen? Al lijkt ons een rondje Nürburgring achterin de champagneflessen automatisch te laten poppen en dus een minder strak plan.

Soit, kopen doe je hier.

You May Also Like

Whatmatters On Tour: Launch BMW M5 & vlammen op Spa-Francorchamps

Weer iets afgevinkt op onze bucket list… Afgelopen maandag, 22 juni, was een historisch ...

In 10,6 seconden naar 300: De Aspark Owl

En nu het record op de Ring En dan hebben we het niet over ...

Deze auto op afstandbediening flitst tegen 110km/u

Rijbewijs kwijt… Haal het klein kind in je boven en knallen maar. Traxxas, een ...

Hosting door Fraai