Seks bij 30°? Tuurlijk wel… graag zelfs!

Warm weer houdt ons niet tegen!

We worden letterlijk en figuurlijk verwend komend weekend. Het kwik stijgt dikwijls boven de 30° en het zwoele, warme, plakkerige weer deed ons verlangen naar verfrissing in de vorm van een frisse cocktail of een plons in een plaatselijke plas, meer of in beter geval een (eigen) verfrissend zwembad. En dat wij liever lui dan moe zijn met dit weer en dan ook gelijk de tamme kloot uithangen in een hangmat hoeft geen betoog. Tegelijk doet dit zwoele weer je wel zin krijgen in de horizontale Lambada. De vraag is alleen…komen we hiervoor uit onze hangmat? Kunnen we onze tamme zelve omzetten in een opwindend Duracell-konijn? En is een klamme, zweterige rampetampsessie wel appetijtelijk? Volmondig JA!!!

Correct, we beginnen spontaan te kokhalzen als we bij iemand okselvijvers zien waarin zowaar een karper van vijf kilo zou kunnen zwemmen. En ja, we houden onze neus dicht als we mensen overmatig zien zweten en er een galm van zweet over de mensen heen zich begint te verspreiden…doch…als het gaat om je eigen partner die tussen de lakens het nodige vocht afdrijft, komt het binnen als een prikkel, een natuurlijk afrodisiacum dat het instinct van dierlijke seks zonder grenzen activeert. Een gevoel van één zijn verhoogd waardoor je letterlijk en figuurlijk in elkaars armen smelt en het als één van de meest erotische ervaringen kan bestempeld worden. En voor de dames die nog niet overtuigd zijn…je verbrandt er meer vetten en calorieën mee…voilà…iedereen overtuigd!

Wie warm zegt, denkt tegelijk aan koud. Het is dan ook het ideale moment om te experimenteren met een ijsblokje…waar het in de winter een warme thee is die de man doet kirren van plezier, is het hier aan de man om met een ijsblokje heel het hete opwindende lichaam van een vrouw te ontdekken…draai nadien de rollen om en als we nog een tip mogen meegeven…het ijsblokje in je mond houden tijdens een orale sessie zal je lief niet enkel laten rillen van de kou!

Genoeg geëxperimenteerd met ijsblokjes? Of heeft de vriezer het net nu begeven? Neem dan samen een duik in het koude zoute zeewater of bij gebrek aan zee of ben je gewoon iets minder avontuurlijk aangelegd, een ijskoude douche…het kippenvel, de verfrissing laat de huid stralen en niets is zo opwindend dan een lichaam van een vrouw die onder een koude douche staat…laat je handen de vrije loop en weet dat zelfs die koude douche of zoute zeewater uw jongeheer niet doet krimpen…integendeel…

Ben je toch niet overtuigd of heb je zelfs tegenover je eigen lief enige vorm van smetvrees maar wil je tijdens een hittegolf van een paar dagen toch aan je trekken komen, sla dan het boek der Kama Sutra open en zoek naar standjes die weinig of geen B2B…oftewel Body to Body-acties vereisen. De airco van de wagen op 16° zetten en een plaatsje zoeken aan die verlaten weide is ook een optie natuurlijk. Laat het heel de zomer maar 30° blijven…niets houdt ons tegen!

You May Also Like

Begeerlijke vrouwen delen slaapkamergeheimen die jij moet weten

Oren en ogen open heren!  Dat de meeste mannen wel weten wat ze willen ...

Een pashokje voor condooms? Het bestaat!

Of ook de winkelbediende hier de maat komt opmeten weten we nog niet… Nog ...

3 lezers delen meest gênante Valentijns-verhaal

Gênanter als dit wordt het vandaag niet! Gisteren deden we een oproep aan onze ...

Hosting door Fraai