Er komt een tweede seizoen van Tiger King

Krijgen we nu wel een antwoord op alle vragen? 

Alle 64 miljoen kijkers die zevendelige docu-reeks Tiger King 1 hebben gezien, zitten ongetwijfeld met vele vragen. Heeft Carole Baskin echt haar man aan de krokodillen (alligators eigenlijk) gevoerd? Liggen er nu toch lijken begraven op het terrein van Joseph ‘Joe Exotic’ Maldonado-Passage? En hoe is zijn leven achter slot en grendel?

Daar waar de reeks in het begin kort het verhaal vertelde van de excentriekeling, die grote katachtigen kweekte om mensen te vermaken in een eigen zoo, kwam het lekker op dreef nadat er vele (moord)complottheorieën, seks drugs & rock-‘n-roll naar boeven kwamen met in een glansrijke hoofdrol, Joe Exotics rivaal, de steevast in cat-print gehulde Carole Baskin en oprichter van dierenrechtenorganisatie Big Cat Rescue.

Waar het tweede seizoen zich, naast de gevangenis, zal afspelen is nog niet gekend want Jeff Lowe, de man die de dierentuin van Tiger King Joe Exotic overnam, heeft op Facebook  laten weten het park te sluiten. “Ik wil de dieren niet langer aan het publiek tonen. Daar zijn we al weken over in gesprek,” schrijft hij. Lowe zegt dat de dieren privé-eigendom blijven en dat het nieuwe park dat hij wil openen enkel een filmset zal zijn voor Tiger King-gerelateerde content.

Of we ook Carole Baskin nog gaan terugzien is maar de vraag. Ze ruikt dollars. Naar verluidt een bedrag van minstens zes nullen die ze wil investeren in haar opvangcentrum. Wij zijn alvast benieuwd of Netflix de zakken zal openen voor iemand die al even dubieus in het leven staat als de Tiger King himself…

Wordt vervolgd!

You May Also Like

Slaap eens in 'The Apartment'

Graanmarkt13 is al langer een culinair begrip in Antwerpen. Maar ook qua fashion, design ...

5 redenen om naar Tel Aviv te trekken

Op zoek naar een toffe reisbestemming voor je volgende city break? Boek maar al ...

Na 50 jaar gelekt: Ingrediënten Big Mac saus!

Dit moet redelijk zuur zijn, daar bij McDonald’s. Hoewel, zuur? Het proeft in ieder ...

Hosting door Fraai