Bekende traiteur Silverspoon hertekent traditionele catering met ‘Creations at home’

En speelt zo in op huidig klimaat…

“Relaxter dan op restaurant gaan, zéker vandaag. Makkelijker dan zelf koken. Toegankelijker dan traditionele catering en een pak verrassender dan take away. Alle gerechten zijn eenvoudig te serveren. Pick and choose. Mix and match.”

De bekende cateraar Silverspoon wil met ‘Creations at home‘, een online gastronomisch keuzemenu, een gloednieuwe wind in de sector laten waaien. Deels ingegeven door een al langer knagend buikgevoel, vandaag extra verstrekt door het corona-klimaat met alle gekende restricties.

Vanop de nieuwe webshop kan iedereen elke dish zonder veel gedoe in eigen huis op tafel zetten. Silverspoon creëert zo thuis de sfeer van een zwoele zomeravond of een warm winterbuffet voor familie of voor vrienden, veilig binnen de eigen bubbel. Na de nog aan te kondigen versoepelingen hoopt de cateraar dit ook zo snel mogelijk te lanceren voor middelgrote groepen.

You May Also Like

4 tips om een knappe vrouw te versieren

Als we in een ver verleden nu met iets ervaring hebben op de Whatmatters ...

De gentlemen's gin van Fifty-one

Vinden we ons zelf gentlemen bij Whatmatters? Mwah, er zullen betere exemplaren te vinden ...

Hosting door Fraai