WIN de ultieme Peaky Blinders-scheerbeleving!

In de serie Peaky Blinders vallen niet alleen de kleding op, maar ook de gladgeschoren gezichten. 

Jij vraagt je natuurlijk af hoe de gebroeders Shelby zo strak erbij kunnen lopen, maar jij dit gladde resultaat nog steeds niet hebt bereikt. In plaats daarvan heb jij nog steeds last van huidirritatie, ingegroeide haartjes of oneffenheden.

Tommy en de andere broeders kiezen voor kwaliteit en met dank aan Shelby Original kun jij dit nu ook doen. Opgericht door drie Nederlandse broers die moe worden van scheerproducten die niet aan de verwachtingen voldoen en/of voortdurend kapot gaan. Om deze frustratie te overwinnen besloten ze zelf een merk op te bouwen. Bij Shelby Original kan elke man die op zoek is naar kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en schoonheid terecht.

Shelby Original, aangenaam!

Het scheermes is het eerste product dat gaat verschijnen en dit is tevens het belangrijkste onderdeel van jouw scheerbeleving. Steeds minder mannen maken gebruik van meerbladige scheersystemen. Dit komt doordat steeds meer mannen gefrustreerd raken door de mesjes die snel bot zijn en huidirritatie of ingegroeide haren veroorzaken. Daarnaast lijkt het een goedkope optie, maar dit valt op jaarbasis vies tegen. Na onderzoek vonden de broers van Shelby Original de oplossing voor het beste scheerresultaat. De klassieke safety razor.

Met dank aan het verbeterde ontwerp van de klassieke Safety Razor is Shelby Original klaar om het ‘meer mesjes is beter’ gedachtegoed aan diggelen te slaan. Meer mesjes geeft meer problemen. Meerbladige scheersystemen trekken aan het haar met het voorste mes en snijden deze vervolgens met de andere mesjes onder het huidoppervlak af. Dit veroorzaakt huidirritatie en ingegroeide haren. The Authentic Shave van Shelby Original snijdt het haar direct aan de oppervlakte van de huid zonder irritatie of ingegroeide haren te veroorzaken.

Het beste scheerresultaat is veilig en glad

Minder is dus beter, zolang je voor kwaliteit gaat. Door het revolutionaire ontwerp is The Authentic Shave voor iedereen toegankelijk. Dus ook als je geen ervaring hebt met een safety razor kun je genieten van dit scheermes. Door de scheerkop die zeer licht over de huid glijdt bereik jij iedere scheerbeurt het beste scheerresultaat. 

Ook ligt het scheermes heerlijk in de hand en staat het als een sieraad in jouw badkamer. Want zeg zelf, The Authentic Shave  ziet er toch een stuk beter uit in jouw badkamer dan een (plastic) wegwerpmesje? Precies! Scheren hoort je een voldaan gevoel te geven, dus ga voor een topproduct en ontdek hoe heerlijk ontspannen jouw scheerbeleving kan zijn. 

Win dit mooie scheermes

Shelby Original lanceert 22 augustus The Authentic Shave. Om de lancering te vieren houden zij een super toffe give away waarbij ze maar liefst 5 gift sets weggeven. 11 augustus worden de winnaars bekend gemaakt. Jouw Authentic Shave winnen? Klik dan hier.

Via deze link kun je ook meteen meer te weten komen over dit prachtige scheermes en ontdekken hoeveel geld je op termijn kunt besparen ten opzichte van meerbladige (wegwerp)mesjes. Kijk hieronder maar!

 

You May Also Like

Met deze speedboat vlieg je over het water

Neem het gerust letterlijk… Een speedboat dat als het ware zweeft over het water? ...

Twee hotspots, twee steden, twee keer geweldig

Shibui GENT Laten we met deze noodle pop-up in Gent beginnen, want voor je ...

5 horecatrends die in de lift zitten

Horecatrends, ze komen ze gaan. Regelmatig geven we jullie interessante adresjes mee en ook ...

Hosting door Fraai