Waarom de mecaniciens van Max Verstappen helden zijn? (video)

Van Zero tot (bijna) hero…

Het zat Mad Max afgelopen zondag niet mee tijdens de GP van Hongarije. De race was nog niet begonnen, of Max Verstappen parkeerde zijn Red Bull op weg naar de startgrid al tegen de muur. Een niet zo slimme, of zeg maar domme actie, van de Nederlander die (bijna) alle hoop op het rijden van de GP serieus zag slinken.

Maar dat was buiten zijn mecaniciens gerekend. Binnen twintig minuten wisten zijn mecaniciens de volledige voorkant van de RB16 te vervangen, iets wat in normale omstandigheden zo’n anderhalf uur duurt. Hoe dit gebeurde, kan je zien in onderstaande timelapse.

Uiteindelijk kon Verstappen toch vertrekken en eindigde de jonge Nederlander (en halve Belg) als tweede eindigen op de Hungaroring. Enkel de nieuwe WK-leider en regerend wereldkampioen Lewis Hamilton wist Mad Max nog voor te blijven. Desondanks, een huzarenstukje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Cover: Instagram

You May Also Like

Yes! Dit zijn de eerste beelden van The Grand Tour Season 3 (Video)

Wie spreekt er nog over Top Gear? Een vroeg Sinterklaasgeschenkje…zo kondigen we de langverwachte ...

Als een easy rider Antwerpen stad door!

Scooters en onderstaande redacteur, dat valt hoogstens een verstandshuwelijk te noemen. Met mijn allereerste ...

Will Smith…van ‘Fresh Prince’ tot Koning van Abu Dhabi

Het spannendste wat de F1-race van Abu Dhabi te bieden had… Over de race ...

Hosting door Fraai