Voor deze verpleegster klappen we uren in onze handen

Zijn er nog applaus-sessies?

Hoewel het Coronavirus nog niet overwonnen is, integendeel zelfs, zijn we alles errond (ja Marc Van Ranst, u ook!) wel wat beu en zijn we blij dat het normale leventje stelselmatig terug de bovenhand neemt.

Dat we dan ook niet dagelijks meer op straat of uit ons raam hangen om te applaudisseren voor de mensen uit de zorg is een feit. Hoewel we vandaag graag een uitzondering maken voor Clarissa Bowers, oftewel één van de of zoniet dé mooiste verpleegster ter wereld.

Momenteel werkt deze knapperd nog als verpleegkundige voor de organisatie Healing The Children, maar tussen het modellenwerk door studeert ze ook neurowetenschappen aan de Vanderbilt University. Het doel van de voormalige Miss World America? Als chirurg aan de slag te gaan.

En nu? Handen op elkaar!

 

You May Also Like

Iggy Azalea laat handelsmerk nog eens wild klapperen (video)

Voor zij die houden van het betere stevige billenwerk… Als er één zangeres is ...

Koop haar lingerie met jouw initialen in!

Nog een goede 1880 uur en het is weer zover. Dan moeten we met ...

Zondag, Fitdag met Anniek Van Keulen

Na de ontspanning, nu de inspanning… Het is zondag en dan recupereren we van ...

Hosting door Fraai