Stralende Nasrien Cnops geniet van deze zomer

En maar shinen…

Voor zij die Nasrien niet kennen, wat we betwijfelen, een korte update. De knappe brunette was in een ver verleden nog de sidekick van Peter Van de Veire bij MNM maar na een paar jaar liep die samenwerking af. Een inleiding tot een zwarte periode die ze neerschreef in haar boek ‘Ik tegen de rest’, waarmee ze, erg moedig, depressie bespreekbaar wil maken.

Gelukkig is deze periode voltooid verleden tijd en is de knappe dame vol terug aan de bak, naast tal van freelance opdrachten terug als DJ voor NRJ België, als ambassadeur voor Basic Fit, dierenartsassistente én als levensgenieter.

Dat laatste mogen we bijna dagelijks aanschouwen op haar geanimeerd Instagram-account. Met heerlijke en stralende foto’s ziet ze er niet alleen gelukkig uit, ze maakt ook iedereen gelukkig! Wij, fans van het eerste uur worden hier oprecht vrolijk van en aangezien er al genoeg sh*t te lezen en te zien is in het nieuws de afgelopen dagen, kunnen we maar beter wat positieve vibes de wereld insturen, niet?

Cover: Instagram

You May Also Like

Olympisch Kampioene laat zich naakt verleiden! (NSFW)

Wie kent er ‘Adam Zkt. Eva’? Voor zij die het (nog) niet kennen, het ...

Vlaamse Pareltjes XXIII: Laury Genin

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Sylvie Meis showt haar nieuwe lingeriecollectie!

Sorry mannen, we moeten af en toe denken aan onze stiekem meelezende dames. Als ...

Hosting door Fraai