Playmate Lisa doet de temperatuur opnieuw stijgen

Hallo zomer?

Vandaag in de voormiddag zijn er eerst veel wolkenvelden ten zuiden van Samber en Maas en tijdelijk opklaringen elders. In de loop van de dag wordt het overal wisselend tot soms zwaarbewolkt met enkele lokale buien. In het noordoosten van het land is een donderslag niet uitgesloten. Het wordt koeler met maxima van 15 graden in de Hoge Ardennen tot 19 graden in Vlaanderen. De wind waait matig en aan de kust soms nog vrij krachtig uit westelijke richtingen, later ruimend naar noordwest. Tot zover het weerbericht want echt zomers klinkt het niet ondanks het ondertussen juli is.

Gelukkig is er Playmate Lisa Moerman nog. Op haar eentje doet ze de temperatuur met een paar foto’s fenomenaal de hoogte inschieten. Of ze nu (half)naakt rondhuppelt op de Kalmthoutse Heide, zich amuseert in wet t-shirt in haar tuin of een verkwikkend badje neemt,…  overal waar deugnietje Lisa komt, wordt het snikheet.

Kijk en geniet…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maciej Lag (@mlag_photography) op

Cover: Instagram Lisa & Mlag_photography

You May Also Like

Klein maar pittig! Miss België kandidate Laurence Claeys

Missverkiezingen…ze schieten als paddenstoelen uit de grond en dat heeft ons dan ook op ...

Moldavisch mooi Instagram-model beplakt haar dikke Lambo met twee miljoen kristallen

‘Shine bright like a diamond’ Terwijl de Italianen bij Lamborghini er alles aan doen ...

Vlaamse Pareltjes XXVIII: Stephanie Geldhof

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai