Panther ProgettoUno, een exclusieve afgeleide De Tomaso Pantera

Uitverkocht! 

Het gaat Ares Design, het designhuis uit Modena, serieus voor de wind. Nadat ze deze maand nog het proces wonnen tegen Ferrari over designrechten nadat ze een moderne interpretatie van de 250 GTO op basis van de 812 Superfast hadden ontworpen, neemt nu een andere legende onder de loep, de De Tomaso Pantera. En nog voor de productie van 21 stuks van start is gegaan, zijn ze stuk voor stuk al gereserveerd.

Uiteraard blijft alles er strak en hoekig uitzien maar wel in een modern jasje van een maatje meer. Zo is de vierwielaangedreven ProgettoUno 12 cm langer en maar liefst 27 cm breder. Onderhuids ligt de grote concurrent van Ferrari, Lamborghini, die de 5,2 liter V10 uit de Huracán ontleent. Ook de 7-trapsautomaat met dubbele koppeling komt uit de Italiaanse stierenstal. De 650 pk en 600 Nm aan koppel levert een sprintje van 0 tot 100 km/u af in een luttele 3,1 seconden. Pas op 325 km/u stopt hij met versnellen.

Kostprijs? Een goed bewaard geheim!

 

You May Also Like

WTF! Groenen willen verbod op reclame ‘vervuilende’ wagens…

En met vervuilend bedoelen ze een CO2-uitstoot van meer dan 95g/km…  Ecolo-Groen (wie anders) ...

Deze unieke en exclusieve BMW M4 Marco Wittmann kan van u zijn

One of a kind… Italiaanse scheurijzers of toch maar eerder een stevige, Duitse kilometervreter? ...

De Blast C5 Ultimate: de snelste kart ter wereld

Mannen en speeltjes, ze krijgen er niet genoeg van, althans wij toch niet. Anders ...

Hosting door Fraai