Oogstrelende Pam Penno is het mooiste wat je in Bali kan tegenkomen

Pam Penno of de lotto?

Lang hoeven we niet na te denken als we de foto’s van deze ravissante en bloedmooie Pam bekijken. Deze ‘wanderlust’ liet ‘haar’ Brazilië achter de rug om een ‘dream life by the sea’ in Bali. En of het gelukt is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

Hoe een dag er in Bali uitziet voor deze knapperd? “Een beachday gevolgd door goed eten! Maar Bali heeft meer te bieden…watervalen, rijstvelden, vulkanen, bergen, kliffen en uiteraard stranden…en stranden. Er is altijd wel iets dat ik hier wil ontdekken. Het liefst van al stap ik op mijn fiets en ga op avonturentocht…iets wat ik in mijn jonge jaren in Rio (Brazilië) ook deed. Ik zoek vooral het Bali op waar ik kan ontsnappen van het hectische en toeristische leven.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

Hoe ze haar figuur in ‘ere’ houdt? “Ik probeer mijn best te doen en minstens 5 keer per week te trainen. Hoewel ik moet bekennen dat ik door mijn drukke werkzaamheden (en luiheid) wel eens een sessie skip. Dan blijf ik liever op het strand werken aan mijn ‘tan’ terwijl ik met mijn hond op het strand speel, wat ga zwemmen,…haha! Gelukkig heb ik mijn genen mee. Op school werd ik vroeger nog gepest omdat ik zo dun was. Nu maak ik er lekker gebruik van…ik kan alles eten en kom geen grammetje vet bij! En maar best ook want ik eet graag én veel…zoals nu eigenlijk…geen dieet voor mij!

Bij deze, wij zitten klaar voor een lunchdate!

You May Also Like

Scandinavië boven! Hier is de knappe Maya Sophie Segerlund

Denmark…12 Points In tijden van Eurosong, strooien we maar al te graag met punten. ...

#CheekyExploits, een nieuwe trend die wij kunnen appreciëren

Of we billen- of borstenmannen zijn? Tgoh, hangt van dag tot dag af. Maar ...

Hosting door Fraai