Ontwerp nu je eigen Porsche horloge

Custom made…

Porschisten, let op! Porsche Design, de lijn die ook kleding, zonnebrillen, (reis)tassen en elektronica als harde schijven, smartphones,… heeft, komt nu met een tool waar je je eigen Porsche horloge kan ontwerpen.

Op basis van de Chronotimer Series 1 is er nu een tool die het klokje volledig naar jouw eigen smaak afstemt. Heb je zelf een rode 911 in de garage staan? Wel, dan bouw je toch gewoon een rode Porsche-horloge? Lekker toch?

En uiteraard niet alleen de kleur maar zowat elk onderdeel van het horloge kan je naar eigen smaak en goesting samen stellen, zoals daar zijn: de wijzerplaten, bezels, opwindroteren, grootte, bandjes,….

“Geen enkele andere autofabrikant of horlogemerk biedt op dit moment een dergelijk programma aan. De kleuren, leersoorten en decoratieve stiksels op deze chronografen zijn allemaal afkomstig uit de autoproductie”, aldus Jan Becker, CEO van Porsche Design Group.

Vanafprijs? 4.950 euro. Configureren doe je HIER.

 

 

You May Also Like

Offroad met Ducati 1199 Panigale S

Als je op zoek bent naar een offroad racemonster dank je niet zo snel ...

Hittegolf-tip! Een zomers bierijsje!

Het beste uit twee werelden… De zomer is tot op heden nog nooit zo ...

Vandaag is rood … de kleur van haar sneakers

Wil je eens met origineel Valentijnscadeau op de proppen komen of krijg je het ...

Hosting door Fraai