Moto g 5G plus: Betaalbare toekomst van supersnelle connectiviteit

Prijs-kwaliteit een voltreffer

Motorola’s missie is, en is altijd geweest, om innovatieve technologie en zinvolle mobiele ervaringen voor iedereen toegankelijk te maken. Nu brengt het bedrijf dit naar een hoger niveau met de introductie van moto g 5G plus, de smartphone die de kracht van 5G-technologie naar de gebruikers brengt zonder de functies op te offeren waarvan we weten dat ze die het belangrijkst vinden en waar ze dol op zijn.

Gisteren werd de moto g 5G plus voor het eerst getoond. Deze smartphone brengt ultrasnelle 5G-snelheden en toonaangevende functies naar Motorola’s best verkopende mid-tier-franchise.

Zo is er:

Motorola’s allereerste ultrabrede frontcamera systeem met een unieke 8MP ultrabrede lens en 16MP selfie camera met Quad Pixel Technologie – ontworpen om 4X meer in je frame te passen en het beste van je dag of nacht vast te leggen.

Quad camerasysteem achteraan: bestaande uit een 48MP camera met Quad Pixel Technologie, een 8MP ultra-groothoeklens, een 5MP Macro Vision lens en een 2MP dieptesensor.

6,7″ CinemaVision Full HD+ met 90Hz scherm verversingssnelheid – de beste op een Motorola mid-tier telefoon tot nu toe.

5.000 mAh-accu plus 20W TurboPowerTM-lader die meer dan 2 dagen levensduur van de accu biedt op 5G of 3 dagen op 4G LTE

De nieuwe moto g 5G plus zal in heel de Benelux verkrijgbaar zijn in twee varianten, vanaf €349,99 voor de versie met 4GB RAM en 64GB opslag, en €399,99 voor de versie met 6GB RAM en 128GB opslag in de kleur Surfing Blue.

You May Also Like

Met RYMND zijn wij klaar voor het WK in Rusland!

‘Daar is em, Daar is em……’ Met deze shirts ben jij dé man van ...

Elke wagen zijn dakdrager!

Trek je er nog last minute op uit met de wagen? Klein koffer of ...

MiniBrew: stylish bier brouwen

Alleen al als we denken aan het brouwen van bier, dan breekt het angstzweet ...

Hosting door Fraai