Met Formuler Z8 Premium TV ben je zeker van voetbal op TV

JOEHOE!

De voetbalrechten zijn verkocht en zowat ieder ballenspel-liefhebber in het land begint ondertussen al in de haren te krabben. We weten immers allemaal dat de uitzendingen van de voetbalmatchen big business zijn, een handeltje waar peperdure abonnement aan gekoppeld worden. Volgend seizoen gaat een nieuwe, hoogste bieder ermee lopen en mogen we als vanouds de decoders in de prullenbak kieperen om weer voor een nieuwe provider te gaan kiezen. 

Vrees niet, amateurs van de sport van 2 maal 11 want een oplossing is voorhanden. Met de Formuler Z8 Premium TV heb je onbeperkt toegang tot zowat iedere competitie ter wereld, zonder dat je moet wachten op een beslissing van de nieuwe licentiehouders. 

Neen, De Formuler Z8 Premium TV (wat een naam, moet ultra vet staan op een naamkaartje) is geen illegaal toestel waarmee piraterij wordt gepromoot en Leonardo Di Caprio een paar duizend euro’s per seconde minder gaat verdienen. Het is een volledig legale mediaplayer waarop Premium TV staat geïnstalleerd. WHAT YOU SAY? Premium TV, een IPTV provider die alle zenders ter wereld combineert. Yes, voor de diehard fans kan er nog altijd gekeken worden naar de heruitzendingen van De Kotmadam of FC De Kampioenen maar ook zowat alle sportzenders ter wereld zitten in het pakket verwerkt. Het systeem bedienen is poepsimpel waardoor zelfs de hooligans van FC Pottestampers er hun weg in gaan vinden. 

Gratis is het dan weer niet (er bestaan heel wat gratis filmsystemen op het wereldwijde web, systemen waar oompje justitie van tijd tot tijd al eens niet akkoord mee durft te zijn). Voor een abonnement op Premium TV betaal je tot 15€ per maand (maar aan de andere kant, je ‘boeket’ bij Proximus of Telenet kan resoluut de digitale vuilbak in) en ook voor de box zelf moet je even de portefeuille open trekken. Aan de andere kant: als het ooit weer eens tot een lockdown komt, dan heb je meteen een reden om je dagen in de zetel te slijten met een pilsje in de hand. 

Meer technische info nodig of er meteen eentje in huis halen? Dat kan HIER.

 

You May Also Like

Kickeren als een baas met deze drie (peperdure) kickertafels

Wie heeft er een stevig zakcentje over? Of we cafégangers zijn op de redactie ...

En hoe foto's getrokken met je iPhone wonderschoon kunnen zijn…

Voor de elfde keer werden de mooiste foto’s getrokken met een iPhone verkozen… Grote ...

Hosting door Fraai