Met deze VW Camper blijft jouw bier ijskoud

Laat de zomer maar beginnen…

Hoewel het volop zomert, zien we dit voorlopig nog niet aan de temperaturen. Maar geen nood, ongetwijfeld komt er net als vorige zomer een lange periode van hete temperaturen en droogte aan. En wat willen we dan vooral niet? Juist, dorst lijden.

En wat willen we nog niet? Warm bier! We willen, of beter eisen, dan ook dat ons bier koud geserveerd wordt. En dit kan met een super stijlvolle mini Volkswagen camper. Uiteraard kent iedereen de Volkswagen camper als de ultieme roadtripper maar ken je deze VW Camper Frigobox al?

Stijlvoller kan het niet en je bent zeker van 24 flesjes, of het equivalent van 1 bak, gekoeld bier. Toch aardig wat pintjes die er ongetwijfeld voor zorgen dat je de sleutel van de echte VW Camper best even aan iemand anders laat.

Kostprijs? 499 dollar, HIER te verkrijgen.

You May Also Like

Zoute gin steelt zijn naam niet!

Net als je denkt dat je alles gezien en geproefd hebt, ontdek je de ...

The Mansquare: het walhalla voor de man l The Gentleman's Fair

Ben je de trotse bezitter van een echte mancave, maar kan je nog wat ...

Bier met chocoladesmaak van Tony's Chocolonely

Hoewel het naar ons aanvoelen meer de tijd van het jaar is voor champagne, ...

Hosting door Fraai