Met deze Lamborghini ben jij het mannetje op het water

Een V12 die scheurt over het water

Nog wat Corona-spaarcentjes over nu je mogelijk niet op reis gaat? Wel, dan hebben we een geweldig idee! Wat dacht je van deze limited edition ‘Tecnomar for Lamborghini 63’? Hij ziet er niet alleen snel uit, hij is het ook! Met een V12 die maar liefst 2000 paardjes over het water laat galopperen, doet deze voornamelijk uit koolstof opgetrokken machine het tegen een snelheid van 111 km/u, wat over water een aanzienlijke snelheid is en trouwens de snelste die The Italian Sea Group, de bouwers ervan, ooit heeft gemaakt.

Vanwaar trouwens de ’63’? Dit is een subtiele hint naar de start van de constructeur met de stier, 1963. En nu we toch over jaartallen bezig zijn…we zullen nog tot 2021 moeten wachten voor we deze boot met oplegger op onze oprit kunnen parkeren. En wat het ons uiteindelijk zal kosten? Ook dat is nog niet geweten.

Oh ja, dinsdagavond is er een Euromillions-pot van 143 miljoen euro, dat kan natuurlijk ook wel helpen…

Foto’s: Lamborghini

 

You May Also Like

De stad in met een Propella

Dat e-bikes de wind in de zeilen hebben is een zwaar understatement. Meer en ...

Nieuwe informatie over PlayStation 5 uitgelekt

Haal die scheurkalender en begin te scheuren… Hoe groot we ondertussen al mogen zijn, ...

Wat een machine, de nieuwe Porsche Cayenne Turbo!

We zijn nog niet bekomen van een week rondcruisen in een Porsche Cayenne S ...

Hosting door Fraai