Ibiza ligt deze zomer ook in Eindhoven

Je hoeft geen vliegtuig te nemen…

We schreven vorige week met Costa Holanda al dat Ibiza ook naar de Lage Landen, meer bepaald in de buurt van Amsterdam, kwam. Net zoals in het voetbal kan Eindhoven niet achterblijven op Amsterdam. Hoewel Eindhoven niet bepaald dicht bij het strand ligt, halen ze een stukje strand naar de stad…een stadsstrand dus.

Insight Beach is dan ook één van de meest luxe stadsstranden van de Lage Landen die de vibes van het magische eiland weet over te brengen. Vergelijk het zo’n beetje met Nikki Beach, Amante of Cotton Beach Club.  Heerlijk chillen op luxueuze bedjes met de nodige drank en versnaperingen onder het toeziend oog van mooie hostessen en de betere dj’s.

Let op, reserveren is noodzakelijk want er is maar plaats voor 100 gasten. Samen met 99 andere gasten worden jouw zintuigen op alle fronten geprikkeld. Geniet van een unieke tafelsetting aan het natuurzwembad van de IJzeren Man, proef de lekkerste gerechten van Chef-Cuisinier Pascal Ariëns en dans mee op de beats van Nederlands beste en grootste dj’s.

Reserveren doe je HIER.

You May Also Like

Hou je huid jong met Anti-aGin

Van een nachtje stevig alcohol consumeren, zie je er de volgende ochtend, meestal niet ...

Antwerpen een must visit voor Lonely Planet!

Ja, we zijn chauvinistisch. Ja, we zijn fier op onze stad, ook al is ...

Wijn & topchefs in het Warandepark

Brussel, ik moet het toegeven, het blijft een beetje onbekend terrein. Moest dus iemand ...

Hosting door Fraai