Het zit niet mee voor knapperd Bar Refaeli

Een boete, taakstraf én moeder achter tralies…

2020 zal niet Bar Refaeli’s jaar worden. Niet omdat COVID-19 heel wat opdrachten leek te annuleren, wel omdat ze betrapt is op belastingontduiking, iets waar ze nergens ter wereld, en zeker niet Israël, mee kunnen lachen.

Het model en ex van Leonardo DiCaprio heeft, of beter had, een vermogen van om en bij de 25 miljoen euro. Dat bleek niet voldoende en besliste ze er wat mee te sjoemelen. Desondanks ze het meeste van haar tijd in het buitenland doorbracht, moest ze haar inkomsten en voordelen in natura wel aangeven aan de Israëlische belastingdienst. Dit is ze echter ‘vergeten’.

Met een celstraf die dreigde, sloot ze alsnog een deal met de Israëlische fiscus. Ze krijgt een taakstraf van negen maanden en moet naast de achterstallige belasting, zo’n 2 miljoen euro, nog een boete van omgerekend 638.000 euro betalen. Bar’s moeder had het dan weer niet zo getroffen met de belastingen. Ook zij moest voor de rechter verschijnen en kreeg naast een boete ook een celstraf van 16 maanden. Pijnlijk…

Op Instagram is nog niet teveel te zien van een taakstraf, tenzij het posten op sociale media betreft…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bar Refaeli (@barrefaeli) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bar Refaeli (@barrefaeli) op

Cover: Instagram

You May Also Like

Chantal Janzen naakt in eigen glossy &C (and see)!

Af en toe denken we ook eens aan onze noorderburen. Waarom? Wel we hebben ...

'Scheef is ook recht!' aldus knappe MUA Elke Derstvensek

Een buitenbeentje, zonderling, eenzaat, excentriekeling, rare Chinees, rare snijboon, rare snuiter, vreemde snoeshaan,… synoniemen genoeg ...

Ook voor welgevormde Luna Stevens mag de zomer beginnen

De grenzen zijn open… Of toch bijna allemaal. En wie dit allemaal best wel ...

Hosting door Fraai