Eén uur lang alle goals van Lionel Messi (Video)

Haal het pintje uit de ijskast en geniet…

Cristiano Ronaldo of Lionel Messi? Het is een beetje appelen met peren vergelijken maar als we naar de statistieken gaan kijken liggen ze kort bij elkaar…of toch niet?  Daar waar CR7 in zijn carrière wel 28 goals meer heeft gemaakt als ‘de vlo’, heeft hij er ook 200 matchen meer voor moeten spelen. Als we echter ook de assists in rekening moeten nemen, komen we uit op 994 goals in de voeten tegenover 951 in het voordeel van het Argentijnse wonderkind.

Nog een feit is dat Lionel Messi zijn doelpunten gescoord heeft in slechts twee shirts, die van FC Barcelona én het Argentijns elftal. Deze doelpunten zijn nu gebundeld in een video van bijna één uur. Van zijn eerste tegen Albacete, op 1 mei 2005 om precies te zijn, tot zijn laatste, een panenka tegen Atletico Madrid.

Iemand die nog twijfelt waarom de kleine Argentijn zes keer de Ballon d’Or heeft gewonnen? Kijk maar mee!

Cover: Instagram Leo Messi

You May Also Like

Dit verdienen de rekels van Manchester United om tegen een balletje te trappen

Of een ‘krop salaat’ Het gaat niet goed met één van de rijkste clubs ...

Bell & Ross introduceert met BR R.S.20 ‘Haute Horlogerie en F1’

Horloges en autosport… Gaan hand in hand! Luxe horlogemerken als Tag Heuer, Rolex,… zijn ...

Hosting door Fraai