Word jij de date of zelfs man van Elke Clijsters, de nieuwe bachelorette?

Wie wordt de nieuwe man van Elke Clijsters? 

Wie ons al wat langer volgt weet dat we ooit eens een spontane en toffe babbel met Elke Clijsters, de ex-tennisster en zus van Kim, hadden. Die babbel ging over sport, liefde en ook wat ze in een man zoekt. En over zoeken gesproken, VIER gaat mee op zoek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elke 🆑ijsters (@elkeclijsters) op


Zo zal VIER in 2021 een geheel eigen versie van het populaire programma The Bachelorette, waarin een groep mannen zal strijden om haar liefde. Na een woelig liefdesparcours is de Limburgse schone heel oprecht op zoek naar de nieuwe liefde. Elke, ondertussen 35 en mama van twee weet precies wat ze zoekt in een partner. Ze is dan ook helemaal klaar voor de volgende stap in haar leven: zich openstellen voor een nieuwe liefde in één van de grootste internationale liefdesshows van dit moment.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elke 🆑ijsters (@elkeclijsters) op


“Ik kijk enorm uit naar dit liefdesavontuur, want ‘The Bachelorette’ wordt één groot avontuur. Met het hart wagenwijd open. Een spannende zoektocht voor mezelf, voor de mannen en – fingers crossed -voor de man van mijn dromen. Naar wat voor iemand ik op zoek ben? Een oprechte man met veel humor, en iemand die niet terugschrikt voor deze ervaring”
laat Elke weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elke 🆑ijsters (@elkeclijsters) op


Tijdens dates en activiteiten zal Elke de mannelijke kandidaten steeds beter kennen. In de wekelijkse roosceremonie bepaalt ze wie van de vrijgezelle mannen er meer tijd zal krijgen om haar liefde te winnen.

Klinkt deze kans je als muziek in de oren? Schrijf je dan nu in via de website van VIER.

Cover: VIER

You May Also Like

Poedelnaakte dochter van Madonna op catwalk maakt de tongen los

Letterlijk en figuurlijk Met een moeder als Madonna als voorbeeld, weet je dat je ...

Behind the scenes: Ramona brengt ons Amsterdamse meisjes

Waren het de foto’s die onze aandacht trokken of het verhaal? Beide waarschijnlijk, want ...

Vlaamse Pareltjes LII (52): Charlotte Goeman

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Hosting door Fraai