Whatmatters Real Estate: Hollywood Hills Mansion LeBron James ($52.000.000)

Hoewel dit ondertussen wel ontkend wordt…

Of LeBron James wilt niet dat er geweten wordt wat zijn nieuwe stulpje in Los Angeles wordt, dat kan natuurlijk ook. Feit is wel dat de NBA-ster nog niet zo zot lang geleden zichzelf al een gigantisch groot $23.000.000 mansion cadeau deed.

Of hij dan ook nu zo’n 52 miljoen op tafel heeft gelegd werd eerst bevestigd, nadien ontkend, iets wat in de luxueuze Real Estate-kringen in Hollywood en omstreken wel vaker gebeurt. Zo zal een rijke superster haast nooit zelf de deals afhaspelen, maar maken ze hier wel vaker gebruik van tussenpersonen.

Soit, gekocht of niet, dit stukje in de Hills is een waanzinnige mansion met alles erop en eraan. 1.500 vierkante meter bewoonbare oppervlakte, infinity pool, spa met hydrobad, sauna, bioscoop, lounge, wet bar, fitnessruimte, sigarenkamer, wijnkelder, golfsimulator, garages waar je met een gerust hart Ferrari’s of Roll Royces kan achterlaten en een view waar alleen de rijksten der aarde van mogen dromen.

Foto’s: Williams&Williams

You May Also Like

Tabac maakt van jou een rasechte barbier

Een baard? Daar moeten we even voor sparen, als het al lukt. Een snor ...

Een gouden klokje, met een Colombiaans randje

Dat we op de Whatmatters redactie wel van een fancy klokje houden – niet ...

Eindelijk! De nieuwe Porsche Turbo S

En nu centjes tellen… Wij zijn nog niet bekomen van onze longdrive met de ...

Hosting door Fraai