Voor 495€ vlieg je als een baas in privéjet naar Ibiza

Who’s in? 

Terwijl de luchtvaartsector kreunt onder het verdomde virus blijven sommige ondernemers niet bij de pakken zitten. Zo ook de Belgische luchtvaartondernemer Philippe Bodson. Bij het sein dat Ibiza en dan vooral het luchtverkeer op het party-eiland weer heropent voor toeristen vanaf juli bracht de fortuinlijke man op ideeën. Zo biedt hij een enkeltje in een privéjet richting Ibiza aan voor (slechts) 495€.

Slechts? In vergelijking met de vele lowcost-vliegtuigmaatschappijen uiteraard niet weinig maar je krijgt dan ook waar voor je geld. “We gaan hiermee tegen alle bestaande trends in”, zegt de CEO van zakenvluchtoperator ASL in een interview in de financiële krant, De Tijd.

“Onze vluchten zullen in de stijl van vroeger gebeuren, 25 kg check-in bagage, lekkere maaltijden, champagne en andere dranken inclusief. De toestellen zijn speciaal ingericht met extra beenruimte en links van het gangpad is er telkens één zetel, en rechts twee. Je kan dus ofwel alleen, ofwel naast een bekende plaatsnemen.”, aldus de CEO.

Het zal gaan om kleinere toestellen die vertrekken vanuit private jet terminals en waarin tot 42 passagiers kunnen verwend worden.  Bosdon hoopt vanaf 4 juli onder de naam Flying Executive te starten. Nu nog een exacte openingsdatum door de autoriteiten in Ibiza en gaan!

Cover: Pixabay
Foto’s: ASL Group

You May Also Like

On fire, of net niet!

Zowat het minst sexy object op kantoor, in je wagen of in je appartementsblok? ...

Primeur: Dit is dé eerste en keiharde trailer van “Narcos: Mexico”! (video)

We lossen een bommetje… Narcos-Fans opgelet…duid alvast 16 november met stip aan in je ...

Hosting door Fraai