Ook de wereldsterren van Real Madrid smeren Nivea

Om zich beter in ‘hun vel’ te voelen…

Wat NIVEA MEN en Real Madrid gemeen hebben? Ze hebben reeds lang gemeenschappelijke waarden zoals vertrouwen, eenheid, passie en meesterschap. Deze samenwerking tussen de cosmetica-reus en misschien wel succesvolste ploeg in Europa maakt het mogelijk om die waarden te benadrukken en een sterke boodschap over te brengen, namelijk het belang van een goede voorbereiding om je zelfvertrouwen te vergroten!

Of het nu voor een wedstrijd is of in het dagelijks leven, een goede voorbereiding stelt mannen in staat om zich beter in hun vel te voelen en vertrouwen in zichzelf te hebben om de uitdaging aan te gaan waarmee ze worden geconfronteerd.

NIVEA MEN heeft ervoor gekozen mannen te helpen zich voor te bereiden en uit te blinken. Geloven in jezelf, in je vaardigheden en in je team is de basis van elk succes. En dat daar een gezond, proper en netjes verzorgd lichaam onontbeerlijk is, hebben ze hier samen goed begrepen

De bal ligt in jouw kamp…

 

You May Also Like

Als lengte en snelheid telt: Continental 110

In navolging van de jongens van BALR die sinds kort hun eigen bootje hebben, ...

Aston Martin duikt onder water!

Ok, pijlsnel mag je er dan niet mee vooruitkomen, maar het blijft toch wel ...

Nostalgie ten top! Herintrede van de Game Boy is een feit!

Kinderen uit de 80’s en begin jaren 90, zoals wij, zullen zich deze wel ...

Hosting door Fraai