Na Monaco scheurt Charles Leclerc met Ferrari door Maranello

Deze keer wel met zijn ‘bedrijfswagen’…

Wat een barkruk of een bureaustoel is voor ons, is een F1-zitje voor de sympathieke Monogask. Daar ook Corona diep heeft ingehakt op de racewereld en bijvoorbeeld het F1-seizoen hierdoor nog niet is begonnen, heeft ook de fortuinlijke toekomstig wereldkampioen heimwee naar zijn werkplek. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat de jonge kerel zat te popelen om na 110 dagen opnieuw in zijn ‘bureaustoel’ plaats te nemen.

Plaats van het gebeuren, de straten van Maranello. Zo mocht Charles afgelopen donderdag om 6:30 ’s ochtends voor het eerst terug achter het stuur van zijn SF1000 F1-wagen kruipen. Niet voor een test op circuit, wel om de vurige tifosi in de thuisbasis van Ferrari, Maranello, te wekken.

Zo haspelde Charles in zijn SF1000 met plezier een paar blokjes op de openbare weg af. Al denken we met zekerheid te weten dat een ongeduldige Leclerc nog liever om 6u30 zal opstaan op 3 juli, wanneer het F1-seizoen (in Oostenrijk) terug echt van start gaat.

Cover: Instagram Charles Leclerc

You May Also Like

Dit wordt de duurste Porsche 911 ooit!

Wat is de meest iconische wagen ooit? Welke wagen wil elke man in zijn ...

Supercar Blondie test droomwagens als job!

Heb jij al van Supercar Blondie gehoord? Nu is de echte naam van dit ...

Roadtrippen na Corona? In een VW ‘e-Bulli’ graag!

Wie van je maten neem je mee?  Het zijn barre tijden. Opgesloten zitten en ...

Hosting door Fraai