Liberty is een prachtig beeldje

Over beeldje gesproken…

Als we aan een beeld en Liberty denken, denken we gelijk aan “Statue of Liberty” oftewel het wereldberoemde Vrijheidsbeeld dat staat in New York Bay. Het beeld dat ooit een geschenk was van Frankrijk aan Amerika, staat symbool voor de vrijheid. Laat dat nu net één van de kernwaarden van Amerika zijn. Het staat als een teken van verwelkoming van iedereen: terugkerende Amerikanen, gasten en immigranten.

De ‘Liberty’ waar wij vandaag over spreken heeft haar naam niet gestolen want zeg nu zelf, wie zou deze bijna 24-jarige knappe meid nu niet met beide armen verwelkomen. Ze komt uit Lava Hot Springs, een plaatsje in Idaho en werd bekend door haar deelname aan America’s Next Topmodel.

Als we haar plaatjes bekijken snappen we waarom ze uit Lava Hot Springs komt. Wat een beeldje…

You May Also Like

Humor met een bipolaire twist: wij spraken met Caroline!

Vrouwen met humor ze bestaan. Hoe we er op gebotst zijn? Joost mag het ...

Leidy Amelia op Ibiza is een must see

Eentje met de juiste maten… Toegegeven, Ook wij zouden graag één van haar maten ...

Whatmatters Shoot: Estrella Pau by studioAMAZING

Even terug naar de tijd. Een dik anderhalf jaar geleden toen we net gestart ...

Hosting door Fraai