Koppel doet voor derde (!) keer mee aan Temptation Island

Derde keer goede keer?

Dat Nederlanders graag schaatsen is een feit. Maar dat sommige ook van het rijden van de scheve schaats hun sport willen maken, zover waren we nog niet. Tot nu! Want niemand minder dan Rosanna en Niels gaan nu voor de derde (!) keer hun relatie testen op Temptation Island.

Hebben ze het verstand van een mug die achteruit vliegt of willen ze graag een derde setje spelen? Wie zal het zeggen want de eerste set werd gewonnen (of is dat verloren?) door Rosanna. Zij liet de poorten van haar liefdesgrotje ‘openbeuken’ door een gigantische Alex waarna zelfs een bezoekje aan de plaatselijke spoedarts een feit werd. 1-0 Rosanna.

Even terug in de game meppen moet Niels gedacht hebben en hij scoorde op zijn beurt tijdens hun tweede deelname bij een zekere Fabiola, in Temptation Island Vips. 1-1. Ondanks de twee scheef gereden schaatsen bleven ze toch samen… en leefden ze nog lang en gelukkig.

Of toch niet!  Op haar Instagram onthulde Rosanna nu dat ze opnieuw zullen meedoen aan Temptation Island:

“We horen zo vaak van mensen: Wanneer doen jullie weer mee? Het was toen zo leuk. Het is wel mooi, voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten. Want de eerste keer ben ik fouter geweest, de tweede keer hij. En de derde keer? Tja…”’ 

Wij zijn alvast benieuwd voor wie het deze keer te heet onder zijn schaatsen zal worden en door het ijs zal zakken. Hopelijk voor eens en altijd Game, Set en Match!

Foto’s: VIJF

 

You May Also Like

Komt er een reünie van Nirvana?

Er is alvast een event gemaakt op Facebook… Als het op Facebook staat, dan ...

Er komt een remake van DiCaprio's The Beach!

18 jaar nadat de toen nog erg jonge Oscar-winnaar (nu kunnen we dat eindelijk ...

De man achter onze held…Tom Waes

Soho, de wijnbar in Antwerpen op een vrijdagnamiddag. We hadden een uur in onze ...

Hosting door Fraai