Jennifer Aniston veilt naaktfoto voor het goede doel

Of hoe COVID-19 niet altijd slecht hoeft te zijn…

Toegegeven, we kijken uit naar komende maandag waar het grootste deel van de soft-lockdown  opgegeven wordt. Een restaurantbezoek, een fris pintje op een terras,… het zal allemaal terug kunnen en mogen. Dat we zo stilaan een donkere periode van bijna drie maanden kunnen afronden, doet deugd.

En toch heeft COVID-19 ook zijn voordelen. Zo zal niemand anders dan onze celeb-crush uit de jaren ’90 en ’00, Jennifer Aniston, haar beroemde naaktfoto veilen voor een goed doel, gelinkt aan een hulpfonds voor slachtoffers van COVID-19.

Jennifer Aniston, zelf nog maar een goed half jaar op Instagram, liet dit weten aan haar inmiddels bijna 34 miljoen volgers. De post met de aankondiging naar de veiling had dan ook instant succes met honderdduizenden likes en comments.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

De naaktfoto van de Friends-ster, die laat zien dat 50 het nieuwe 30 is, was onderdeel van een naaktshoot van Mark Seliger voor het muziektijdschrift Rolling Stone. Bieden kan tot 12 juni HIER. Al zal je sowieso hoger dan 8.000 dollar moeten bieden want zeven dagen voor het verstrijken van de deadline is dit tot hiertoe de hoogste bieding.

Naast de naaktfoto van Jennifer Aniston worden er nog meer portretten van Mark Seliger geveild voor het COVID-19 hulpfonds. Ook andere sterren of invloedrijke figuren als Leonardo DiCaprio, Billie Eilish, Brad Pitt en Barack Obama verleenden hun medewerking.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mark Seliger (@markseliger) op

Cover: Instagram

You May Also Like

Creatieveling Katinka is een beeldig plaatje

Of we onze ‘bubbel’ mochten verlaten om in mooi gezelschap ergens een terrasje te ...

Belg laat zijn LaFerrari dik in het stof bijten! (Video)

Een LaFerrari is geen speeltje om in de garage te laten staan… Ondanks een kostenplaatje ...

Brit Manuela, de ster op het strand van Santa Monica!

Wie Santa Monica Beach zegt, denkt aan het warme Californië, hete stranden en in verhouding ...

Hosting door Fraai