De nieuwe PlayStation 5 en Gran Turismo, meer moet het niet zijn!

Is het al Sinterklaas? 

Of we nog in Sinterklaas geloven? Niet echt maar vertel het niet aan het thuisfront. Zo zouden we graag op zondag 6 december wakker worden met, naast de ondertussen door zwarte euh, roetpiet, leeggeplunderde schoen, een Sony Playstation 5 inclusief Gran Turismo 7.

De nieuwe console krijgt een ietwat buitenaards ontwerp met een zwart middenstuk en een afgeronde witte boven- en onderkant. Tijdens de onthulling werd de console in een verticale positie op een standaard getoond, wat ons doet vermoeden dat hij alleen in die houding kan staan.

Nieuw is ook dat Sony een schijfloze console zal lanceren waarop je uitsluitend games kan spelen die je digitaal downloadt. Je koopt dus al je games in de PlayStation Store en houdt ze op de SSD van de console, op een externe harde schijf of in de cloud. Of dit net als een besparing aan hardware ook een besparing is in de prijs, is nog koffiedik kijken.

Over kijken gesproken, waar we wel naar uitkijken is Gran Turismo 7. Die zal, na veel aandringen van de fans opnieuw vroegere features herlanceren waaronder een uitgebreide carrièremodus, de mogelijkheid om auto’s naar wens aan te passen en racen we terug op klassiekers als de Trial Mountain.

De trailer doet ons alvast het beste vermoeden. We zien nieuwe auto’s (bijvoorbeeld de Porsche 917K en de BAC Mono) en we krijgen ook opnieuw de garage te zien, waar je je auto’s op onderhoud, inclusief wasbeurt, kan laten gaan als je er ondertussen teveel kilometers mee hebt gemaald.

Of we Gran Turismo al vanaf de lancering zullen kunnen spelen moet nog bevestigd worden maar het zou ons verbazen mocht het niet één van de lanceringsgames zijn.

You May Also Like

4 seksstandjes wanneer het buiten ijskoud is

Koning Winter is in het land. Meermaals zakten de temperaturen deze week onder nul ...

Mannen opgepast…trailer van Fifty Shades Freed gelekt

Allez, uitgelekt is een groot woord. We wilden er gewoon een korte woordspeling aan ...

4 supergezonde (lunch)adresjes in Antwerpen

Healthy is het nieuwe normaal en we moeten er allemaal in mee. Nu ja, ...

Hosting door Fraai